Silva en Zlatan blij met langer aanblijven coach Blanc

9 mei 2014, 10:30

Paris Saint-Germain maakte gisteren (donderdag), één dag na het winnen van de landstitel, bekend dat Laurent Blanc zijn contract bij de club verlengd heeft. Thiago Silva en Zlatan Ibrahimovic, sterren van de Franse formatie, zijn blij met het nieuws over de trainer.

Blanc werd afgelopen seizoen in zijn eerste jaar bij PSG direct kampioen. De nieuwe verbintenis bindt de Fransman tot de zomer van 2016 aan de Parijzenaars. "Laurent heeft het dit jaar verdiend dat hij langer mag blijven", zegt aanvoerder Thiago Silva. "De selectie en de voorzitter hebben het vertrouwen in hem."

Zlatan Ibrahimovic sluit zich daarbij aan. "Hij heeft dit jaar zeer goed werk verricht en heeft dit verdiend", stelt de Zweed. "Hij heeft zijn waarde voor PSG getoond en de club heeft het vertrouwen in hem. Ik ben er zeker van dat hij volgend seizoen nog beter gaat presteren."

Als Blanc met PSG in de laatste twee wedstrijden nog twee punten haalt, gaat het competitieseizoen de boeken in als de beste ooit van de club. In 2005/06 behaalde de club 84 punten, nu staat de puntenteller al op 83.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen