Seedorf slikt dure nederlaag met AC Milan

Ger
11 mei 2014, 14:47

AC Milan dreigt in de Serie A naast een ticket voor de Europa League te grijpen. De ploeg van trainer Clarence Seedorf slikte een dure nederlaag in de uitwedstrijd tegen Atalanta: 2-1. Het duel werd ontsierd door een supporter die een banaan op het veld wierp.

Met zes overwinningen in de laatste zeven competitieduels had Seedorf met Milan de afgelopen weken een sterke serie neergezet. Plaatsing voor Europees voetbal lonkte, maar door het verlies in Bergamo dreigen de Rossoneri aan het einde van het seizoen met lege handen achter te blijven. Milan kwam enkele minuten na rust nog wel op voorsprong via een eigen doelpunt van Gianpaolo Bellini, die een voorzet van Sulley Muntari verkeerd verwerkte. Na een overtreding van Kevin Constant op Carlos Carmona, tekende Germán Denis vanaf elf meter voor de gelijkmaker. Vlak voor tijd kroonde invaller Franco Brienza zich tot matchwinner.

In de tweede helft misdroeg een fan van de thuisploeg zich door een banaan op het veld te gooien. Het stuk fruit was bedoeld voor Constant. Twee weken terug overkwam Dani Alves van FC Barcelona hetzelfde in het uitduel met Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen