Gerrard teleurgesteld na mislopen titel: "Ben er kapot van"

12 mei 2014, 10:11

Liverpool leek lange tijd af te stevenen op de titel in de Premier League, maar zag in de slotfase van het seizoen Manchester City alsnog langszij komen. Aanvoerder Steven Gerrard baalt ervan dat zijn ploeg met lege handen achterblijft.

Op de slotdag van het seizoen won Liverpool met 2-1 van Newcastle United, maar door de zege van Manchester City op West Ham United (2-0) mag de ploeg van Manuel Pellegrini zich de kampioen noemen. "Ik ben er kapot van", zei Gerrard na afloop tegen Sky Sports. "Ik ben teleurgesteld voor mezelf en voor de fans, zij waren geweldig. Maar we kunnen niet erg down zijn omdat het voor ons een fantastisch seizoen was, en we moeten het volgend jaar nog beter proberen te doen."

De ervaren middenvelder toonde zich wel een sportief verliezer. "We moeten Manchester City feliciteren. Zij waren over 38 duels de beste", aldus de Engelsman, die komende maand 34 jaar wordt. "Ik kan zeker nog een seizoen op dit niveau blijven spelen. Ik voel me nog zo fit en sterk en mijn plan is om door te gaan tot mijn benen het begeven. Ik weet natuurlijk niet wanneer dat precies is, maar wel dat het nu nog niet zover is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen