PSV mikt op ervaring en denkt Rekik te behouden

13 mei 2014, 15:38

PSV is op zoek naar kwaliteitsinjecties voor de selectie en zet hierbij in op de komst van ervaren krachten. Dat zegt Marcel Brands tegen het Eindhovens Dagblad. De technisch manager denkt dat de Eindhovenaren komende zomer een aantal midtwintigers zullen verwelkomen op De Hertgang.

De Eindhovense club wil zich volgens Brands versterken met een centrale verdediger, een middenvelder en een spits. Een vertrek van huurling Bryan Ruiz is ingecalculeerd, terwijl verwacht wordt dat Ji-Sung Park komende woensdag zijn afscheid als profvoetballer aankondigt in een persconferentie.

PSV denkt komend seizoen nog wel de beschikking te hebben over Karim Rekik, die dit seizoen gehuurd werd van Manchester City. "We hebben nog geen enkel negatief signaal daarover ontvangen", sprak Brands over de huurling, die een langer verblijf in Eindhoven naar verluidt wel ziet zitten.

Daarnaast ligt het in de lijn der verwachting dat Tim Matavz zijn heil komende zomer elders gaat zoeken. Tenslotte is er interesse voor Mathias 'Zanka' Jörgensen en lijkt Przemyslaw Tyton ook uit Eindhoven te vertrekken. Heracles Almelo-goalie Remko Pasveer wordt waarschijnlijk zijn opvolger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen