Ritzmaier zet handtekening en is PSV'er tot zomer van 2018

15 mei 2014, 11:46   Bijgewerkt: 15 mei 2014, 12:40

PSV heeft het contract van Marcel Ritzmaier opengebroken en verlengd tot en met de zomer van 2018. De 21-jarige linkspoot zette donderdagochtend zijn krabbel onder de nieuwe verbintenis in Eindhoven, zo meldt PSV via de officiële clubsite. Ritzmaier staat al sinds 2010 onder contract bij PSV en kwam dit seizoen op huurbasis uit voor SC Cambuur.

PSV bereikte begin april al een mondeling akkoord met het Oostenrijkse talent, die het afgelopen seizoen furore maakte in het shirt van Cambuur. Vandaag (donderdag) heeft Ritzmaier zijn contract dus officieel met vier jaar verlengd. Hiermee treedt de jonge aanvaller in de voetsporen van doelman Jeroen Zoet, die eerder verhuurd werd aan RKC Waalwijk. Ritzmaier sluit in de voorbereiding van het volgende seizoen aan bij de hoofdmacht van PSV.

Ritzmaier kan niet wachten om weer in het shirt van PSV te spelen. "Ik kom hier nu anders binnen, heb 33 wedstrijden op het hoogste niveau in de benen", zegt de jongeling. "Ik ga vol vertrouwen beginnen aan de voorbereiding en alles op alles zetten om hopelijk een basisplaats af te dwingen", benadrukt hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen