Özil heeft zin in FA Cup-finale: "Kijk uit naar Wembley"

16 mei 2014, 13:50

Het debuutseizoen van Mesut Özil bij Arsenal zit er bijna op, maar de spelmaker kan op de valreep nog een prijs winnen met The Gunners. Morgen (zaterdag) speelt de equipe van Arsene Wenger op Wembley de FA Cup-finale tegen Hull City.

"Ik heb nog niet eerder op Wembley gespeeld", zegt de Duitser op de clubsite. "Ik kijk er erg naar uit en ben benieuwd hoe het stadion is en hoe de atmosfeer in dat stadion gaat zijn", aldus Özil, die niet extra gespannen is omdat de wedstrijd in het fameuze stadion wordt gespeeld. "In principe is elk stadion hetzelfde. Als je het veld betreedt, is het gewoon een veld als overal. We willen ervan genieten en succesvol zijn. Ik kijk echt uit naar Wembley."

Op papier is Arsenal natuurlijk de favoriet voor de eindzege. "Ik denk dat we hebben bewezen goed te kunnen voetballen. We gaan alles geven en willen de beker pakken voor de supporters. Zij zijn geweldig geweest dit seizoen", aldus Özil, die zich na de finale met de Duitse nationale ploeg gaat voorbereiden op het WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen