Heerenveen-talent knokt zich terug en tekent contract

16 mei 2014, 19:35

Pascal Huser heeft een tweejarig contract getekend bij sc Heerenveen. Een mooi moment voor het negentienjarige talent, aangezien hij twee jaar geleden nog geteisterd werd door een zware knieblessure. De spits revalideerde tien maanden vanwege een gescheurde kruisband, kwam terug en zag dit dus beloond worden met zijn eerste profcontract.

De jonge spits leek, dankzij een uitstekend EK met Oranje-17 en een succesvol seizoen bij de A1 van Heerenveen, in 2012 al op weg naar een contract. "Mijn contract was destijds al in de maak", zegt Huser op de officiële website van de Friezen. Toen sloeg het noodlot toe, het talent scheurde zijn kruisband. "Dat was een heel zware periode. De club zei: 'als je sterk terugkomt, krijg je alsnog een contract'".

Dit is dus het geval, aangezien Huser reeds zijn krabbel zette onder een tweejarige verbintenis. "Of ik getwijfeld heb of ik weer terug zou komen? Nooit. Ik ben altijd positief gebleven en heb elke dag hard getraind om weer te kunnen voetballen", aldus de jongeling, die zichzelf omschrijft als 'een balvaste spits met een goed schot'.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen