Scholes: "Enorme klus voor Van Gaal bij United"

Ger
22 mei 2014, 11:50

Manchester United stikte deze maand Louis van Gaal om het eerste elftal weer te laten schitteren. Oud-speler Paul Scholes verwacht dat de bondscoach van het Nederlands elftal zijn handen vol zal hebben aan de renovatie van de in verval geraakte Engelse topclub.

"Het gaat een enorme klus worden om volgend seizoen het gat met Manchester City, Chelsea en Liverpool te dichten. United ligt momenteel ver achter op deze clubs. Als Van Gaal kwalificatie voor de Champions League weet af te dwingen, zou dat al een goede start zijn", aldus Scholes. Inmiddels worden verschillende spelers in verband gebracht met United als potentiële versterkingen, waaronder de Duitser Toni Kroos. "Dat is een middenvelder van wereldklasse", stelt Scholes. "Maar United heeft vijf of zes versterkingen nodig om de top van de Premier League weer in het vizier te krijgen."

De Engelsman verwacht overigens niet dat hij onder Van Gaal deel gaat uitmaken van de trainersstaf op Old Trafford. De laatste competitieduels van het afgelopen seizoen was Scholes nog assistent van interim-manager Ryan Giggs. "Ik reken niet op een telefoontje. Ik verwacht volgend seizoen niet op Old Trafford werkzaam te zijn", aldus Scholes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen