Van Hintum als hoofd scouting terug bij Vitesse

Ger
22 mei 2014, 12:52

Marc van Hintum gaat als hoofd scouting aan de slag bij Vitesse. De oud-speler van de Arnhemmmers tekent voor drie seizoenen. Tussen 2008 en 2010 was hij bij de Gelderse club al als technisch directeur werkzaam.

"Marc voldoet aan het profiel van een hoofd scouting. Hij is een Vitessenaar, heeft een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk en ervaring in het vak", zegt technisch directeur Mohammed Allach op de website van Vitesse. "Daarnaast heeft Marc zelf op hoog niveau gevoetbald en dus weet hij wat er in de voetbalwereld wordt gevraagd. We zijn verheugd dat hij direct enthousiast is geworden over onze voetbaltechnische beleidsplannen."

Van Hintum is blij met zijn terugkeer: "Vitesse zet een essentiële stap richting de toekomst. Investeren in de scouting en jeugd is belangrijk voor de continuïteit van Vitesse. Ik zie dat er nu steeds meer oud-Vitessenaren terug keren. Dat is belangrijk voor de indentiteit. Ik kijk er naar uit terug te keren bij de club die mij veel heeft gebracht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen