Diego Costa en Turan trainen mee bij Atlético

22 mei 2014, 20:23

Diego Costa en Arda Turan hebben zich donderdag weer aangesloten bij de groepstraining van Atlético Madrid. De twee kampten met blessures, maar lijken op tijd fit voor de Champions Leaguefinale van komende zaterdag.

Diego Costa bezocht deze week de Servische 'placentadokter' Marijana Kovacevic, die bekend is om haar snel werkende behandelmethode bij hamstringblessures. Arda Turan kampte met een heupblessure, maar verscheen eveneens op het trainingsveld.

De training van Atlético vond donderdag grotendeels plaats achter gesloten deuren. De selectie van trainer Simeone vliegt vrijdag naar Lissabon, waar nog een keer zal worden getraind in het Estádio da Luz. Dan moet blijken of Atlético Madrid, de kersverse kampioen van Spanje, in de finale tegen stadgenoot Real Madrid kan beschikken over de twee sterkhouders. Diego Costa is met acht doelpunten de topscorer van zijn ploeg in de Champions League, Turan maakte er al vier.

Bij Real Madrid ontbreekt in elk geval de geschorste Xabi Alonso. Het meespelen van Karim Benzema en Pepe is nog twijfelachtig. Cristiano Ronaldo, met 16 doelpunten nu al de meest productieve speler ooit in één Champions Leagueseizoen, kan ondanks de naweeën van een hamstringblessure gewoon spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen