'Favoriet' Larsson: "Ga niet aan de slag bij Celtic"

23 mei 2014, 08:43

Direct nadat duidelijk werd dat Neil Lennon zou vertrekken bij Celtic, kwam bij de bookmakers één naam bovenaan het lijstje met mogelijke opvolgers te staan. Henrik Larsson lijkt de gedroomde opvolger van Lennon bij de Schotse topclub te zijn, maar de 42-jarige Zweed zelf ziet dat anders.

Als speler stond Larsson tussen 1997 en 2004 onder contract bij Celtic. De oud-spits is nog altijd razend populair bij de Schotse club en omdat hij in Zweden inmiddels wat stappen heeft gezet in zijn trainerscarrière, wordt hij gezien als favoriet om Lennon op te volgen. "Maar dat gaat niet gebeuren", reageert Larsson in de Daily Record. "Het is een eer dat ik genoemd word. Dat is misschien niet zo gek, gezien mijn verleden bij Celtic en het feit dat ik nu trainer ben. Maar ik ga het contract met mijn huidige club Falkenberg niet verbreken."

Naast Larsson wordt ook onder meer David Moyes genoemd als kandidaat voor de vacature bij Celtic. Andere gegadigden zouden Malky Mackay, Owen Coyle, Jackie McNamara, Steve Clarke en Paul Lambert zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen