Dummett ontvangt doodsbedreigingen na blessure Suarez

23 mei 2014, 09:00

Nu vedette Luis Suarez door een operatie in de lappenmand beland is, is Paul Dummett de kop van Jut in Uruguay. Suarez zou zijn blessure hebben opgelopen bij een charge van Dummett in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in de Premier League, tussen Liverpool en Newcastle United.

Dummett ging in de slotfase van de wedstrijd hard door op Suarez en kreeg daarvoor een rode kaart voorgehouden. Uruguayaanse voetbalfans houden de speler van Newcastle er nu voor verantwoordelijk dat Suarez mogelijk niet op tijd fit is voor de start van het WK en op Twitter regent het doodsbedreigingen. "We hopen dat we binnenkort naar Uruguay kan komen, we hebben namelijk iets voor je: een mooie kogel voor in je hoofd", schrijft ene Federico Gonzalez op het microblog aan Dummett. Een andere twitteraar, Cadena Chori, windt er geen doekjes om. "We gaan je vermoorden", belooft hij aan de 22-jarige verdediger.

Suarez is donderdag geopereerd aan zijn meniscus. Zelf liet hij na de ingreep weten dat hij op tijd fit hoopt te zijn voor de eerste WK-wedstrijd van zijn land, 14 juni tegen Costa Rica. "Ik wil iedereen danken voor de steun. Ik zal het WK halen, de komende tijd zet ik me voor 100 procent in om mijn ploeggenoten te kunnen helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen