Den Bosch-fans versieren woning teruggekeerde Lurling

25 mei 2014, 14:01

Anthony Lurling maakte afgelopen zaterdag zijn terugkeer naar FC Den Bosch bekend. De 37-jarige routinier wordt met open armen ontvangen door de fans van Den Bosch. Het huis van Lurling werd door hen versierd.

Leden van de harde kern van Den Bosch gingen zaterdagnacht 'op bezoek' bij het huis van Lurling, die ze blauw en wit lieten kleuren. Er werden een spandoek en witte en blauwe ballonnen opgehangen bij de woning van Lurling. Op het spandoek stond de tekst 'Lurling Welkom thuis'.

"Om twee uur werd ik wakker van mijn hond die begon te blaffen", zegt Lurling tegen Omroep Brabant. "Toen ik met een versuft hoofd naar buiten keek, zag ik dat er slingers aan een boom werden gehangen. Ik had niet gedacht dat het mijn huis zou zijn, maar zondagochtend kwam ik erachter dat het voor mij bedoeld was", aldus de aanvaller.

Lurling zal op amateurbasis spelen voor zijn oude liefde. "Het geeft een heel fijn gevoel om terug te keren. Hartstikke leuk dat supporters nu al laten zien dat ze blij zijn met mijn terugkeer. Het spandoek laat ik zondag nog hangen. Daarna zal ik het doek bewaren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen