Grosskreutz weer in opspraak na urineren in lobby

25 mei 2014, 14:34

Kevin Grosskreutz lijkt niet zo goed te beseffen dat je als voetballer een rolmodel bent. De reputatie van de 25-jarige speler van Borussia Dortmund begint steeds meer te wensen over te laten. Nadat hij eerder al negatief in het nieuws kwam vanwege het gooien van een broodje kebab in het gezicht van een Köln-fan, urineerde hij na de verloren bekerfinale tegen Bayern München (2-0 na verlenging) in de lobby van een hotel.

Dortmund organiseerde na de eindstrijd om de DFB Pokal een feest, waar Grosskreutz de drankjes duidelijk niet liet staan. In de vroege uurtjes arriveerde hij samen met vrienden en ploeggenoten in het hotel, waar hij urineerde in de lobby. Vervolgens kreeg hij het aan de stok met een andere hotelgast.

Grosskreutz heeft zijn excuses aangeboden voor zijn bedenkelijke gedrag. "Ik was totaal gefrustreerd na de wedstrijd en had een black-out", zegt de speler van Dortmund tegen het Duitse Bild. De international van Duitsland kreeg een boete opgelegd door zijn werkgever.

Duitsland-bondscoach Joachim Löw heeft Grosskreutz aangesproken op zijn gedrag. "Teammanager Oliver Bierhoff en ik hebben een stevig gesprek gevoerd met Kevin. We hebben hem eraan herinnerd dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Het moge duidelijk zijn dat zoiets niet weer mag gebeuren, ook al is hij nog jong en impulsief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen