Del Bosque wacht met selectie, CL-finalisten ontbreken nog

25 mei 2014, 15:18

Vicente del Bosque heeft ervoor gekozen om nog even te wachten met het bekendmaken van zijn definitieve selectie voor het WK in Brazilië. De bondscoach van Spanje presenteerde vandaag de negentienkoppige selectie voor de oefeninterland tegen Bolivia. De spelers van Champions League-finalisten Real Madrid en Atlético Madrid ontbreken nog.

Het feit dat Del Bosque toch heeft besloten om te wachten tot 2 juni zorgt ervoor dat Atlético-topscorer Diego Costa nog enige tijd heeft om fit te worden. Gerard Deulofeu lijkt geprofiteerd te hebben van het besluit om te wachten, aangezien hij door Del Bosque geselecteerd werd en zodoende beloond lijkt te worden voor zijn goede spel bij Everton, de club die hem van FC Barcelona huurde.

Jesus Navas, Alvaro Negredo en Fernando Llorente ontbreken verder, vergeleken met de voorlopige selectie. Del Bosque benadrukte dat de selectie nog niet definitief is, toen naar dit drietal gevraagd werd.

Selectie van Spanje voor oefeninterland tegen Bolivia (30 mei)

Doel: Pepe Reina, David De Gea

Verdediging: Gerard Pique, Raul Albiol, Jordi Alba, Cesar Azpilicueta, Alberto Moreno

Middenveld: Xavi Hernandez, Javi Martinez, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Santi Cazorla, Ander Iturraspe, Cesc Fabregas, Juan Mata, David Silva

Aanval: Pedro Rodriguez, Fernando Torres, Gerard Deulofeu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen