Middlesbrough denkt aan O'Neill, Jewell en Venables

Ger
12 mei 2006, 15:48

Steve Gibson, de voorzitter van Middlesbrough, heeft op zijn lijstje met opvolgers voor de vertrekkende trainer Steve McClaren vermoedelijk drie namen staan. Martin O'Neill (ex-coach van Celtic), Paul Jewell (trainer van Wigan Athletic) en Terry Venables (oud-bondscoach van Engeland) gelden volgens de bookmakers als de favorieten.

McClaren verlaat Middlesbrough na het WK om de bondscoach van het Engelse team te worden. Op dit moment is hij de assistent van de huidige bondstrainer Sven-Goran Eriksson. Met Middlesbrough bereikte McClaren dit seizoen de finale van de UEFA Cup. In de finale in Eindhoven bleek Sevilla woensdag een maatje te groot: 0-4. In de Engelse competitie eindigde Middlesbrough op een teleurstellende veertiende plaats.

Met de nieuwe trainer wil Gibson de club naar de top zes van het Premiership stuwen. "Ik heb de afgelopen twaalf jaar met uitstekende trainers gewerkt. Ook de nieuwe man moet goed bij de club passen. We hebben grote uitdagingen voor ons liggen", aldus de enthousiaste voorzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen