Landzaat bergt kicksen op voor nieuw avontuur bij AZ

29 mei 2014, 09:56

Denny Landzaat promoveerde afgelopen seizoen met Willem II naar de Eredivisie en dat blijkt nu het laatste kunstje als profvoetballer te zijn geweest van de 38-jarige middenvelder. De 38-voudig Oranje-international maakt vanaf de zomer deel uit van de technische staf van AZ.

Landzaat wordt specialistentrainer bij de A-selectie van AZ. Daarnaast treedt hij op als assistent-coach bij de wedstrijden van Jong AZ. De middenvelder heeft een contract tot de zomer van 2017 getekend in het AFAS Stadion. Hij heeft zin in het nieuwe avontuur.

"Ik ben ontzettend blij dat ik deze kans van AZ heb gekregen", zegt Landzaat op AZ.nl. "Afgelopen seizoen heb ik al stage gelopen bij AZ Onder 15. Dat is goed bevallen. De komende jaren wil ik me ontwikkelen als trainer. Ik ga mijn oren en ogen goed openhouden."

Landzaat was tussen 2003 en 2006 al als speler actief bij AZ. In zijn loopbaan als profvoetballer kwam hij verder uit voor Ajax, MVV, Willem II, Wigan Athletic, Feyenoord en FC Twente. In het afgelopen half jaar droeg Landzaat bij aan de promotie van zijn oude liefde Willem II naar de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen