Boulahrouz: "Sta open voor terugkeer in Eredivisie"

31 mei 2014, 10:47   Bijgewerkt: 31 mei 2014, 11:14

Khalid Boulahrouz maakte zijn debuut in het profvoetbal bij RKC Waalwijk, maar versleet daarna tal van buitenlandse clubs. Momenteel staat de rechtsback op de loonlijst bij het Deense Brøndby, maar hij sluit een terugkeer naar de Nederlandse competitie niet uit.

De 32-jarige verdediger is met de club in onderhandeling over een nieuw contract, al heeft hij ook wel oren naar een rentree in eigen land. "Ik sta open voor een terugkeer in de Eredivisie", zegt de Oranje-international tegen Helden Online. "Vier jaar geleden sprak ik uit dat ik dat toen nog niet zag zitten. Dat was toen mijn gevoel en daar doe je niets tegen. Maar misschien was dat niet handig van me. Ik denk dat ik mezelf ermee heb gedupeerd door dat te zeggen. Ik had misschien toen al open moeten staan voor een transfer naar Nederland."

"Ik kan me goed focussen en alleen zijn in het buitenland, maar ik merk dat ik steeds meer mijn moeder, mijn andere familie en vrienden mis", zegt de rechtsachter, die het niet raar vindt dat hij niet in de WK-selectie van Oranje zit. "Dat ik er niet bij zit vind ik begrijpelijk. Met het Deense Brøndby speel ik in een kleinere competitie en niet in een Europese topcompetitie. We hebben een heel lange winterstop achter de rug en de bondscoach heeft me niet veel aan het werk kunnen zien. Ik vind het dan ook niet meer dan logisch dat ik er niet bij zit. Natuurlijk is dat jammer, maar ik verwijt Louis van Gaal helemaal niets."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen