Frankrijk gelijk tegen Paraguay, zorgen om Ribéry

1 juni 2014, 23:06   Bijgewerkt: 1 juni 2014, 23:42

Frankrijk heeft de 4-0 oefenzege van afgelopen dinsdag op Noorwegen geen passend vervolg kunnen geven. Les Blues bleven zondag in de vriendschappelijke interland tegen Paraguay steken op een 1-1 gelijkspel.

De Fransen zullen zich echter niet al te druk maken over het resultaat. De situatie rond sterspeler Franck Ribéry roept meer angst op. De aanvaller van Bayern München deed vanwege een rugblessure niet mee tegen Paraguay. Ribéry heeft al een tijdje last van de kwetsuur en in Frankrijk doen momenteel geruchten de ronde dat hij het WK in Brazilië niet gaat halen. Die berichten zijn echter (nog) niet bevestigd. Noël Le Graët, de voorzitter van de Franse voetbalbond FFF, liet eerder dit weekend juist weten dat Ribéry volgende week de training hervat.

Zonder Ribéry, die ook al ontbrak tegen Noorwegen, moest Frankrijk tegen Paraguay lang wachten op de 1-0. Antoine Griezmann brak pas in de 82ste minuut de ban, na voorbereidend werk van Laurent Koscielny. Genoeg voor de winst was het doelpunt niet. Victor Cáceres kopte in de slotminuut raak uit een vrije trap van Jorge Rojas en bezorgde Paraguay daarmee een gelijkspel.

In tegenstelling tot Frankrijk wist Paraguay zich niet te kwalificeren voor het WK, voor het eerst sinds 1994. De Fransen spelen op de mondiale titelstrijd in de poule tegen Zwitserland, Ecuador en Honduras.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen