Van der Vaart: "Fans krijgen weer de goede Rafael te zien"

Ger
2 juni 2014, 13:35

Rafael van der Vaart heeft met enige moeite de knop omgezet richting Hamburger SV. De middenvelder had graag met Oranje deelgenomen aan het WK in Brazilië, maar een kuitblessure gooide roet in het eten. Die klap dreunt nog steeds na, geeft hij aan in zijn eerste interview na het mislopen van de wereldtitelstrijd.

"De teleurstelling zit diep", zegt Van der Vaart tegen Bild. "Ik ga voor mijn collega's duimen. Hopelijk komen we heel, heel ver." Het herstel van zijn blessure verloopt volgens schema. "Ik heb me een paar dagen laten behandelen in Nederland. Alles is onder controle. Als we weer gaan beginnen bij HSV, zal ik weer fit zijn. Ik wil de fans weer de goede Rafael laten zien en niet de slechte van de laatste maanden."

Van der Vaart werd onlangs in verband gebracht met een overgang naar de Turkse competitie. De oud-Ajacied benadrukt echter niet bezig te zijn met een vertrek bij zijn Duitse werkgever, waarmee hij afgelopen seizoen op het nippertje degradatie wist te voorkomen. "Ik heb er heel veel zin in, we hebben met HSV iets recht te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen