Van Gaal niet blij met ontbreken Bale en Ramsey

Ger
3 juni 2014, 14:26

Bondscoach Louis van Gaal is teleurgesteld dat Gareth Bale en Aaron Ramsey woensdag ontbreken bij Wales in de oefeninterland tegen het Nederlands elftal. De aanvaller van Real Madrid en de middenvelder van Arsenal zijn normaal gesproken de twee steunpilaren in het elftal.

"Ik heb tegen de KNVB gezegd dat ze er op moeten staan dat Bale en Ramsey spelen. Ik weet niet waarom ze er niet bij zijn. Misschien zijn ze geblesseerd of zijn ze op vakantie. Als dat laatste het geval is, ben ik een beetje teleurgesteld", aldus Van Gaal tegen de BBC. "Ik kan het overigens wel begrijpen, want Bale heeft een lastig seizoen achter de rug. Voor ons is het echter beter om tegen het beste team te spelen. We hebben tegenstand nodig en zonder deze spelers is Wales zwakker."

Hoewel Oranje de komende opponent al eens met 7-1 versloeg, rekent Van Gaal niet op een hoge uitslag. "Dat is tegenwoordig niet meer aan de orde. Ik heb Wales zien spelen tegen IJsland en Finland en dat beviel mij. Het is geen slechte ploeg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen