Brazilië na moeizaam begin ruim langs Panama

3 juni 2014, 22:56   Bijgewerkt: 3 juni 2014, 23:06

Brazilië kwam dinsdag maar moeizaam op gang in de oefenwedstrijd tegen Panama, maar stapte uiteindelijk toch met een dikke zege van het veld. De equipe van bondscoach Luiz Felipe Scolari zegevierde met 4-0 in Goiás.

Brazilië is de gedoodverfde favoriet voor het WK in eigen land, dat over negen dagen begint. Maar tegen Panama was daar in de eerste dertig minuten niet veel van te merken. De vijfvoudig wereldkampioen maakte in die fase een povere indruk. Toch mocht het openingsdoelpunt van Neymar in de 27ste minuut er wezen. De vedette van FC Barcelona scoorde prachtig uit een vrije trap.

Clubgenoot Dani Alves zorgde dertien minuten later voor de 2-0 ruststand, met een raak schot van buiten het strafschopgebied. Direct na de doelwissel tekende Hulk in samenwerking met Neymar voor het fraaiste doelpunt van de avond. De spits van Zenit St. Petersburg krulde met gevoel raak vanaf de rand de 'zestien', nadat Neymar hem met een hakje in stelling had gebracht. Willian legde in de 73ste minuut, na voorbereidend werk van oud-Ajacied Maxwell, de eindscore vast op 4-0.

Brazilië sluit komende vrijdag de WK-voorbereiding af met een interland tegen Servië. Zes dagen daarna openen de Goddelijke Kanaries de mondiale titelstrijd met een wedstrijd tegen Kroatië. In de poulefase worden ze verder geconfronteerd met Kameroen en Mexico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen