FC Groningen trekt Zweedse aanvaller Islamovic aan

Ger
6 juni 2014, 11:38   Bijgewerkt: 6 juni 2014, 12:23

FC Groningen heeft opnieuw een aanvallende versterking binnen. Dino Islamovic komt transfervrij over van Fulham. De Zweed (20) tekende een verbintenis voor twee seizoenen. In de overeenkomst is een optie voor een derde jaar opgenomen.

Islamovic liep in april van dit jaar al een week stage bij FC Groningen. Eerder was hij ook op proef bij PEC Zwolle. "Het voetbal dat hier wordt gespeeld, past in deze fase van mijn carrière het beste bij me. Ik denk dat ik me binnen de Hollandse voetbalschool het beste kan ontwikkelen", zegt Islamovic op de website van FC Groningen. "Het niveau van de spelersgroep en de aanpak van de trainers, spraken me aan."

Manager technische zaken Henk Veldmate omschrijft de Scandinaviër als "een fysiek sterke spits, die zowel naar de goal toe als in de bal kan spelen". Islamovic, die tevens in het bezit is van de Montenegrijnse nationaliteit, heeft nog niet op het hoogste niveau gespeeld. Eerder nam FC Groningen al aanvaller Danny Hoesen over van Ajax, om het vertrek van Richairo Zivkovic te compenseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen