Van Gaal lijkt Belg Fellaini niet nodig te hebben

Ger
9 juni 2014, 12:56

De komst van Louis van Gaal naar Old Trafford gaat mogelijk het einde betekenen van het verblijf van Marouane Fellaini bij Manchester United. De middenvelder werd een jaar geleden door de inmiddels ontslagen David Moyes weggeplukt bij Everton. De Belgische international maakte in het shirt van United echter geen sterke indruk. Voor Van Gaal reden om de middenvelder naar verluidt weer te laten gaan.

De 26-jarige Fellaini ontbrak, mede door blessureleed, geregeld in de basiself van United. Uiteindelijk reikte hij afgelopen seizoen tot 21 wedstrijden. Veel supporters van de Engelse topclub zien Fellaini als het symbool van het mislukte beleid van Moyes. De oud-speler van Standard Luik is dan ook niet bepaald populair op Old Trafford. Volgens de Engelse krant The Times zou United genoegen nemen met een bedrag van zo'n achttien miljoen euro voor Fellaini. En dat terwijl de middenvelder een jaar geleden voor een transfersom van ruim dertig miljoen werd aangetrokken.

Fellaini is momenteel met de Belgische ploeg in voorbereiding op het WK in Brazilië. De ploeg van bondscoach Marc Wilmots speelt in de groepsfase tegen Algerije, Rusland en Zuid-Korea.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen