Excelsior plukt transfervrije Van Weert weg bij Den Bosch

10 juni 2014 – Tom van Weert kan zich opmaken voor minimaal één seizoen in de Eredivisie. De 24-jarige spits maakt op transfervrije basis de overstap van FC Den Bosch naar promovendus Excelsior. Alleen een medische keuring kan een transfer nog in de weg staan, melden de Kralingers via de officiële website.

Excelsior plukt transfervrije Van Weert weg bij Den Bosch

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Indien Van Weert de keuring met succes doorstaat, zal hij voor twee seizoenen tekenen op Woudestein. De spits kwam in 98 optredens voor Den Bosch tot 40 doelpunten. Het afgelopen seizoen kwam Van Weert niet veel in actie, vanwege een zware knieblessure. Excelsior vond dit geen probleem: "Wij zijn nadrukkelijk op zoek naar doelpunten voor aankomend seizoen. Tom heeft voor zijn blessure bewezen dat hij een echte goalgetter is en wij hebben veel vertrouwen in hem", zegt algemeen directeur Ferry de Haan.

De Haan stelt dat Van Weert zeer gretig is en de speler in kwestie beaamt dit: "Ik heb bewezen dat ik doelpunten kan maken en ik denk dat het in de Eredivisie ook gaat lukken. Mijn doelstelling is om een basisplek te veroveren en zoveel mogelijk goals te maken."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd