Ajax-aanwinst Milik: "Het is de ideale club voor mij"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 juni 2014 – Bij Ajax is men zeer benieuwd naar Arkadiusz Milik, de Poolse aanvaller die komend seizoen op huurbasis in Amsterdam zal spelen. De twintigjarige spits, die uitgeleend zal worden door Bayer Leverkusen, denkt dat een seizoen bij de kampioen van Nederland perfect is voor zijn ontwikkeling.

Ajax-aanwinst Milik: "Het is de ideale club voor mij"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is de ideale plaats voor mij", zegt Milik op UEFA.com over zijn overstap naar Ajax. De Pool, die bekend staat als een veelbelovend talent, is momenteel met negen doelpunten topscorer in de kwalificatiereeks voor Polen onder 21. Afgelopen seizoen werd Milik verhuurd aan FC Augsburg. "Maar de stap naar Ajax is gemakkelijker om te maken. Ze hebben een uitstekende reputatie als het gaat om het opleiden van spelers en hier wil ik graag voordeel uit halen", aldus de spits.

Milik, die tweemaal trefzeker was in achttien optredens voor Augsburg, kan niet wachten op zijn avontuur in Nederland. "Sommige mensen zeggen dat de Bundesliga van een hoger niveau is, maar dat maakt mij niet uit. Ajax speelt in de Champions League en ik weet zeker dat het de ideale club is voor mij."

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd