Stoke City presenteert derde en vierde zomeraanwinst

11 juni 2014, 16:44

Stoke City toont zich deze transferwindow behoorlijk slagvaardig. Nadat eerder al Steve Sidwell (Fulham) en Phil Bardsley (Sunderland) de weg naar het Britannia Stadium bewandelden, maakt de werkgever van Erik Pieters bekend dat Mame Biram Diouf en Dionatan Teixeira de gelederen van The Potters ook komen versterken.

De naam van Diouf is het meest bekend. De 26-jarige Senegalees komt op transfervrije basis over van Hannover 96, waar hij 25 maal trefzeker was in 57 Bundesliga-optredens. De spits stond eerder drie seizoenen onder contract bij Manchester United, maar daar kon hij geen doorbraak forceren. Diouf tekent een contract met een looptijd voor vier jaar bij Stoke.

Texeira, de andere aanwinst, is een 21-jarige Slowaak die in Brazilië geboren is. De verdediger stapt over Banska Bystrica, waarvoor hij 29 competitiewedstrijden speelde.

Of Oussama Assaidi in het shirt van Stoke zal bijven spelen, is overigens nog maar de vraag. Liverpool, de club die hem verhuurde aan Stoke, wil veel geld zien voor de voormalig speler van sc Heerenveen en De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen