Eto'o aanvalsleider Kameroen, Hernández inderdaad op bank

13 juni 2014, 17:17   Bijgewerkt: 13 juni 2014, 17:31

Donderdagavond werd het openingsduel van het WK door Brazilië met 3-1 gewonnen van Kroatië. Mexico en Kameroen, de twee andere landen uit Groep A, trappen vanavond het tweede duel van het toernooi af. Veel ogen zullen gericht zijn op Samuel Eto'o, de aanvalsleider van Kameroen.

Het werd op voorhand al aangekondigd, maar het is toch verrassend te noemen dat Manchester United-spits Javier Hernández, die ook wel bekend staat als 'Chicharito', op de reservebank begint. De kleine aanvaller moet Oribe Peralta en Giovani dos Santos voor zich dulden in de pikorde van de Mexicanen. Rafa Marquez, oud-speler van FC Barcelona, is de captain van Mexico. In de basis starten twee spelers met een verleden in de Eredivisie, oud-AZ'er Hector Moreno en voormalig PSV-speler Francisco Rodriguez. Carlos Salcido (ex-PSV) begint op de bank.

De bekendste naam in de equipe van Kameroen is zonder twijfel Chelsea-spits Eto'o. De Duitse bondscoach Volker Finke heeft voor Maxim Chopo-Moting gekozen als aanvalsmaatje van de aanvoerder. Oud-Ajacied Eyong Enoh start ook.

Opstellingen

Mexico: Ochoa; P.Aguilar, 'Maza', Rafa, H.Moreno, Layún; H.Herrera, Vazquez, Guardado; Oribe, Giovani dos Santos

Kameroen: Djeugoue, Chedjou, Nkoulou, Assou-Ekotto; Mbia, Song, Enoh; Moukandjo, Chopo-Moting; Eto'o

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen