Pover Argentinië begint WK met zege op debutant Bosnië

16 juni 2014, 01:53   Bijgewerkt: 16 juni 2014, 02:00

Argentinië is het wereldkampioenschap in Brazilië met een overwinning begonnen. De equipe van bondscoach Alejandro Sabella was in Rio de Janeiro met 2-1 te sterk voor Bosnië-Herzegovina, dat debuteerde op het WK. Overtuigend was het allemaal niet aan de kant van de Argentijnen, maar een vroeg eigen doelpunt en een treffer van Lionel Messi hielpen de ploeg aan de eerste driepunter op dit toernooi. Vedad Ibisevic scoorde in de 85ste minuut tegen.

Met de vroege goal gaf de Argentijnse ploeg de massaal meegereisde fans uit eigen land precies wat ze wilden. De 40.000 landgenoten op de tribune van het Maracanã-stadion in Rio de Janeiro vierden feest, maar moesten na de goal wel toezien dat Bosnië beter in de wedstrijd kwam. De WK-debutant kreeg ook die mogelijkheid van Argentinië, dat niet sterk voor de dag kwam. De ploeg was niet in staat om de absolute wereldklasse in de voorhoede te laten schitteren.

Argentinië begint zodoende met een optimaal resultaat aan het WK, maar het is duidelijk dat de ploeg nog niet in topvorm is. Om op 13 juli weer in dit stadion te mogen spelen, zal het heel veel beter moeten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen