'Koeman wil Immers en Pellè meenemen naar Southampton'

17 juni 2014 – Ronald Koeman werd maandag gepresenteerd bij Southampton. De coach neemt zijn broer Erwin (assistent-coach) en Jan Kluitenberg (fysiektrainer) mee naar Engeland, maar als het aan de kersverse coach van The Saints ligt, dan strijken ook Feyenoorders Graziano Pellè en Lex Immers neer bij de Premier League-club. Dat meldt De Telegraaf.

'Koeman wil Immers en Pellè meenemen naar Southampton'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De BBC meldde maandag al dat Immers in de belangstelling van Southampton stond, maar daar blijft het dus niet bij, aangezien Koeman zeer te spreken is over diens samenwerking met Pellè bij Feyenoord en dit ook graag in Engeland zou willen zien. Samen waren Immers en Pellè de afgelopen twee seizoen verantwoordelijk voor 74 competitietreffers.

Feyenoord zal de kassa flink horen rinkelen, mocht het tweetal naar Southampton vertrekken. Immers zette onlangs zijn krabbel onder een langere verbintenis, terwijl Pellè vastligt tot medio 2017. Koeman wil onder meer het eventuele vertrek van Southampton-sterhouder Adam Lallana opvangen met de Feyenoord-spelers.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd