Vertrouwen groeit bij Mexico: "We zijn klaar voor alle landen"

18 juni 2014, 10:54

Mexico imponeerde dinsdagavond tegen Brazilië, dat niet alleen de gastheer, maar ook één van de grote favorieten is op het WK. De Mexicanen hielden de Selecão keurig op een 0-0 remise. Bondscoach Miguel Herrera beschouwt de prestatie als een bevestiging dat Mexico ieder land partij kan bieden op het WK.

"Het was een zeer gelijkopgaande strijd", sprak Herrera na afloop van de wedstrijd tegen Brazilië. "Het team heeft laten zien we voor alle landen klaar zijn. We speelden een geweldige wedstrijd tegen een fantastische opponent, met hun aanhang in hun stadion", vervolgt de bondscoach van Mexico, die op het WK nu vier punten verzameld heeft in twee duels, aangezien eerder al gewonnen werd van Kameroen.

De uitblinker aan Mexicaanse zijde as zonder twijfel doelman Guillermo Ochoa, die op wonderbaarlijke wijze - onder meer met een magnifieke redding op een mooie kopbal van Neymar - zijn doel schoon hield. "Het is geen verrassing dat hij drie buitengewoon mooie reddingen heeft gemaakt", zei Herrera over zijn sluitpost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen