Twente wil Kusk: "Maar eerst een speler verkopen"

19 juni 2014, 14:52

FC Twente wil de Deen Kasper Kusk aan de selectie toevoegen. De vleugelaanvaller van Aalborg BK bracht al een bezoek aan de Tukkers en sprak al met hoofdtrainer Alfred Schreuder.

Twente moet echter eerst een speler zien te verkopen, voor het de 22-jarige Kusk voor het vastgestelde bedrag van 700.000 euro naar Enschede kan halen. "Het klopt dat Kusk bij ons is geweest", verklaart voorzitter Joop Munsterman tegenover VI. "We kunnen en willen echter alleen wat doen als we eerst zelf één of meer spelers verkopen."

Dusan Tadic en Luc Castaignos zijn de meest waarschijnlijk opties om te vertrekken uit de Grolsch Veste. Tadic maakt er geen geheim van dat hij deze zomer graag de stap naar Engeland, Spanje of Duitsland wil maken. Twente bereikte met Swansea al overeenstemming over een overgang van Castaignos, die nog wel zelf tot een akkoord moet zien te komen met de Welshe club.

Bijkomende factor is dat FC Twente vanwege zijn zorgwekkende financiële situatie onder toezicht is geplaatst van de KNVB. Als gevolg daarvan moet de club uitgaven van boven de vijftigduizend euro eerst verantwoorden bij de voetbalbond.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen