Ecuador bezorgt Honduras uitzichtloze situatie

Ger
21 juni 2014, 01:57

Honduras heeft een klein wonder nodig om door te gaan naar de achtste finales van het WK. Door een 2-1 nederlaag tegen Ecuador blijft het op nul punten staan en is het in Groep G afhankelijk van de andere landen. Ecuador sluit zich door de drie punten aan bij Zwitserland en heeft plaatsing in de laatste groepswedstrijd tegen Frankrijk in eigen hand.

De openingsfase was op zijn zachts gezegd rommelig te noemen. Zowel Honduras als Ecuador oogde onrustig in balbezit en dat vertaalde zich in een foutenfestival. Na de eerste tien minuten was voor beide landen de grootste spanning er af en kwam de wedstrijd pas echt tot leven. Enner Valencia kreeg al snel een enorme kans om zijn tweede doelpunt van het toernooi te maken. Oog in oog met de goalie van Honduras mikte de speler van Ecuador de bal naast. Aan de andere kant werd Victor Bernárdez vogelvrij gelaten bij een hoekschop. De verdediger sprong onzorgvuldig om met de geboden ruimte en kopte de bal naast.

Ook het begin van het tweede bedrijf was slordig. Het duurde even voordat beide ploegen weer in het ritme zaten. Felipe Caicedo zorgde voor de eerste opleving. Hij werd neergelegd in het strafschopgebied van Honduras, maar de scheidsrechter zag er geen overtreding in. Voor Honduras werd het vervolgens steeds lastiger om in de buurt te komen van het doel van Ecuador. Veel verder dan een paar goede afstandsschoten kwamen de Hondurezen niet. Ecuador begon steeds meer aan te dringen en zag zichzelf beloond worden met de 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen