Australisch international vervolgt loopbaan bij Fulham

24 juni 2014, 11:27

Fulham heeft haar gelederen versterkt met Adam Taggart. De Australisch international, die maandagavond nog zijn opwachting maakte tegen Spanje (0-3 verlies), wordt transfervrij binnengehaald door de club die afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde. Dat meldt Fulham via de officiële kanalen.

Taggart is afkomstig van de Newcastle Jets, die uitkomen in de Australische A-League. Hij tekent voor drie jaar op Craven Cottage. De 21-jarige aanvaller maakte drie doelpunten in zeven optredens voor het nationale team van Australië. Hij maakte zijn WK-debuut tegen Nederland (2-3 verlies) en speelde maandag in de basis tegen de Spanjaarden.

De aanvaller startte zijn carrière in 2010 bij Perth Glory. Na twee seizoenen in het Westen van Australië te hebben gespeeld, maakte Taggart de overstap naar de Newcastle Jets, waarvoor hij achttien keer scoorde in 44 duels. Zestien van deze treffers werden in het afgelopen seizoen gemaakt, wat hem onder meer de Gouden Schoen en de talent van het jaar-onderscheiding opleverde in Australië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen