Hernández ontmoet Van Persie: "Een geweldige spits"

24 juni 2014, 12:00

Tot veler verrassing moet Javier Hernández dit WK bij Mexico genoegen nemen met een reserverol. In de wedstrijd van maandagavond tegen Kroatië (3-1 winst) kwam de aanvaller van Manchester United voor de derde keer in het toernooi binnen de lijnen. Hij stelde de zege veilig, met het derde Mexicaanse doelpunt. Chicharito kan zijn geluk niet op, aangezien hij een moelijke periode achter de rug heeft.

"Het was een heel zwaar jaar voor mij, waarin weinig mensen vertrouwen in me hadden", zegt Hernández op FIFA.com over zijn lastige periode. De aanvaller neemt het in de achtste finale van het WK met Mexico op tegen het Nederlands elftal. Hier ontmoet hij Robin van Persie, zijn ploeggenoot bij United.

Hernández is lovend over Van Persie, die tegen Chili (2-0) geschorst was bij Oranje. "Het is een geweldige spits. Hij heeft een fantastische techniek, waardoor hij tot de wereldklasse behoort. Hij is een van de snelste spitsen die er is. Ik heb veel van hem geleerd, hij helpt me heel veel", aldus de Mexicaanse spits.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen