Robben is fitter dan ooit: "Ik heb de kracht en de power"

30 juni 2014, 19:03

Arjen Robben is op het WK de man waar het om draait bij het Nederlands elftal. Onder aanvoering van de aanvaller van Bayern München heeft Oranje de kwartfinales bereikt. Komende zaterdag (22.00 uur Nederlandse tijd) is Costa Rica de tegenstander in de Itaipava Arena Fonte Nova in Salvador. "We zijn er trots op dat we de kwartfinales hebben gehaald", aldus Robben.

Waar de reserveaanvoerder van Oranje in het verleden grossierde in het hebben van blessures, lijkt de aanvaller dit WK onvermoeibaar. Het gaat gepaard met uitstekende prestaties. Het is dan ook niet verrassend dat Robben goed in zijn vel zit: "Ik ben nu al een langere periode honderd procent fit. Ik voel me goed. Ik heb de kracht en de power om van mijn tegenstanders weg te komen", sprak de international volgens De Telegraaf.

Robben is op zijn hoede voor Costa Rica, een van de verrassingen van het toernooi in Brazilië. "Costa Rica is een goede ploeg. Ze zaten in een moeilijke groep. Niet veel mensen hadden verwacht dat zij tot de volgende ronde zouden doordringen. Het wordt voor ons weer een moeilijke wedstrijd."

Costa Rica maakte indruk, door de poule met Uruguay, Italië en Engeland als groepswinnaar af te sluiten. In de knock-out fase werd in een strafschoppenserie met Griekenland afgerekend, nadat het treffen na verlenging in 1-1 was geëindigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen