Roda JC haalt MVV-goalie en laat Biemans meetrainen

30 juni 2014, 23:15

Roda JC heeft zich versterkt met een doelman. Yannick Derix maakt op transfervrije basis de overstap van MVV Maastricht. Dat meldt het Limburgse L1. De 23-jarige sluitpost is alweer de derde speler die MVV voor Roda JC verruilt.

Derix stond al sinds 2012 bij MVV onder contract, maar stond nooit in een officieel duel onder de lat. Morgen (dinsdag) wordt de doelman medisch gekeurd in Kerkrade. Met de komst van de MVV'er heeft Roda JC de doelmannen voor komend seizoen rond. Banjamin van Leer en Bram Verbist werden in een eerder stadium al aangetrokken. Filip Kurto heeft geen toekomst bij de degradant.

Hoewel verdediger Bart Biemans een aflopend contract had bij Roda JC, zal hij vanaf dinsdag weer meetrainen om zijn conditie op peil te houden. "Ik ken de selectie, ik heb het er goed naar m'n zin, dus ik zie geen reden om bij een andere club te gaan trainen. Het is aan Roda om te zeggen of ze andere intenties hebben met mij. Mijn contract is afgelopen, dus ik sta voor alle dingen open", zegt Biemans, die 88 wedstrijden speelde voor Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen