Dzemaili: "Verschrikkelijk om zo uitgeschakeld te worden"

1 juli 2014, 23:09

Het had niet veel gescheeld of het duel tussen Argentinië en Zwitserland in de achtste finale van het WK was uitgedraaid op een strafschoppenreeks. Angel Di Maria zette de Argentijnen in de 118e minuut weliswaar op voorsprong, maar een minuut later trof Blerim Dzemaili bij een hoekschop aan de andere kant de paal en miste hij in de rebound miraculeus, waardoor het bij 1-0 bleef.

"Dat was pech", zei Dzemaili na afloop tegen Sky Sport Italia. De speler van Napoli kopte in eerste instantie tegen de paal en in de rebound ketste de bal via zijn knie naast. "Verschrikkelijk om op deze wijze uitgeschakeld te worden, maar we hebben een goede wedstrijd gespeeld en hebben er alles aan gedaan. We verlaten het toernooi met opgeheven hoofd. Bovendien is het elftal nog jong en zullen we in de komende jaren nog groeien."