Stevens wil basisplaats bij Twente: "Ken mijn kwaliteiten"

2 juli 2014, 10:38

Sonny Stevens heeft nog weinig plezier beleefd aan zijn periode bij FC Twente. De doelman kwam vorige zomer over van Volendam en hoopte eerste keeper te worden, maar een slepende schouderblessure gooide roet in het eten. Komend seizoen hoopt Stevens op meer succes.

"Hoe vervelend de situatie ook was, ik wilde niet negatief denken", blikt Stevens terug in gesprek met TC/Tubantia. "De knop moest om. Hoe graag ik ook wilde spelen, ik kon niet anders dan me vol richten op mijn revalidatie."

In de periode dat Stevens uit de roulatie lag, pakte Nick Marsman zijn kans onder de lat. "Een doelman wissel je niet zo snel. Nick heeft het het afgelopen jaar ook gewoon goed gedaan. Hij heeft zijn kans gepakt toen ik in de voorbereiding wegviel."

De 22-jarige sluitpost hoopt dat de rollen komend seizoen omgedraaid zijn. "Daar ga ik alles aan doen. Ik ben naar FC Twente gekomen om eerste keeper te worden. Ik ken mijn kwaliteiten. Het is aan mij om me de komende periode zo te bewijzen dat de trainer niet om me heen kan", besluit Stevens.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen