Sparta geeft voorhoede impuls met twee aanwinsten

3 juli 2014, 10:13

Sparta Rotterdam heeft haar gelederen per direct versterkt met twee aanvallende krachten. Romano van der Stoep en Giovanni Hiwat maken de overstap van respectievelijk FC Utrecht en PEC Zwolle. Beide spelers pakken de draad vanaf vandaag (donderdag) op bij Sparta. Dat meldt de Kasteelclub via de officiële website.

De twintigjarige Hiwat tekent een contract voor twee seizoenen op Het Kasteel. De vleugelaanvaller speelde vorig seizoen geregeld in de basis bij PEC Zwolle. "Giovanni is een snelle rechtsbuiten die met creativiteit voor dreiging kan zorgen. Afgelopen seizoen heeft hij met FC Zwolle 15 duels in de Eredivisie gespeeld", aldus Dolf Roks, manager spelerszaken en scouting bij Sparta.

Van der Stoep, negentien jaar oud, heeft een contract voor één seizoen getekend in Rotterdam, maar Sparta heeft de optie om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen. "Romano van der Stoep is een dynamische middenvelder die aanvallend ingesteld is. Met zijn jonge leeftijd kan hij zich nog verder ontwikkelen bij Sparta Rotterdam", stelt Roks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen