Ojo aanvoerder van promovendus Dordrecht: "Extra motivatie"

5 juli 2014, 12:07

Funso Ojo draagt komend seizoen de aanvoerdersband bij FC Dordrecht. De middenvelder is door trainer Ernie Brandts aangewezen als captain, zo meldt de promovendus op de eigen website. Ojo zegt trots te zijn op de aanstelling.

"Ik ben vooral vereerd dat ik de aanvoerdersband heb gekregen", vertelt Ojo, die een verleden heeft bij PSV. "De trainer is het gesprek met Jeffry Fortes en mij aangegaan en heeft gevraagd hoe wij het zouden vinden om captain en reserve-aanvoerder te worden. Dat schiep volgens hem meteen duidelijkheid. Ik voel het als een grote, maar ook mooie verantwoordelijkheid om als captain te fungeren. Het is ook een extra motivatie."

Ojo beleefde afgelopen seizoen een sterk jaar met Dordrecht en er bestond de nodige interesse voor de Belgische middenvelder. Toch heeft de spelmaker besloten bij De Schapenkoppen te blijven. "Voor mij was het puur een gevoelskwestie. FC Dordrecht heeft me het afgelopen seizoen het vertrouwen gegeven en daardoor heb ik een goed gevoel bij de club gekregen. Er was belangstelling van andere clubs, maar ik heb het op dit moment prima naar mijn zin en krijg bij FC Dordrecht de gelegenheid om in de Eredivisie te spelen en die kans wilde ik met beide handen aangrijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen