Julio Cesar: "Het was een black-out"

9 juli 2014, 00:31

Doelman Julio Cesar heeft geen verklaring voor de vernedering die Brazilië dinsdag onderging in de halve finale tegen Duitsland. De Goddelijke Kanaries gingen voor eigen publiek met 1-7 onderuit tegen die Mannschaft.

"Het is lastig om uit te leggen wat er is gebeurd, onverklaarbaar", zei Julio Cesar na afloop. "We moeten erkennen dat Duitsland geweldig heeft gespeeld. Tot vandaag ging alles zo goed en was alles zo mooi. Het hele volk stond achter ons, maar wij zijn niet in staat gebleken hun dromen waar te maken. We bieden de Braziliaanse fans onze excuses aan, maar meer kunnen we niet doen. Het was een black-out. Niemand had hierop gerekend."

"Ik geef toe dat ik fouten heb gemaakt en hier dus ook verantwoordelijk voor ben. Ik heb me jaren voorbereid op dit toernooi", vervolgde Julio Cesar. "Ik had liever met 1-0 verloren door een blunder van mij, dan op deze wijze te worden afgestraft. Ik heb een moeilijke tijd achter de rug, maar ik bedank God voor de kans om op dit WK, in mijn eigen land, te mogen spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen