Atlético Madrid haalt Mandzukic naar Vicente Calderón

9 juli 2014, 12:42

Atlético Madrid was naarstig op zoek naar een nieuwe spits, nadat David Villa en Diego Costa voor een vertrek uit de Spaanse hoofdstad opteerden. In deze zoektocht is de kampioen van Spanje uitgekomen bij Mario Mandzukic. Bayern München heeft bevestigd dat het overeenstemming bereikt heeft met Atlético over de transfer van de Kroatische spits.

"Er is sprake van een mondelinge overeenkomst tussen Bayern en Atlético Madrid over Mario Mandzukic", sprak technisch directeur Matthias Sammer via het Twitteraccount van de Duitse recordkampioen. "We bedanken Mario Manduzkic voor zijn prestaties in het shirt van Bayern en wensen hem een goede toekomst toe", vervolgde Sammer.

Mandzukic toonde zich bij Bayern een geslepen goalgetter, maar raakte steeds meer een een zijspoor, naarmate het afgelopen seizoen vorderde. Bij de finale om de DFB Pokal werd de Kroaat tot veler verbazing zelfs buiten de selectie gehouden door coach Pep Guardiola, die komend seizoen de beschikking heeft over zomeraanwinst Robert Lewandowski.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen