Mascherano legt lot in handen van Messi: "Hij is onze gids"

9 juli 2014, 14:19

In aanloop naar de halve finale finale van het WK tussen Nederland en Argentinië gaat het veelal over de rol van Lionel Messi. Alles lijkt af te hangen van de aanvoerder en sterspeler van de Argentijnen, die daar zelf anders over zei te denken. Javier Mascherano, ploeggenoot van Messi bij de nationale ploeg en FC Barcelona, vindt de ploeg wel grotendeels afhankelijk van de nummer 10.

Mascherano stak duidelijk de loftrompet over Messi. "Messi is niet alleen de beste speler van het team, maar ook van de wereld. Hij draagt de vlag en geeft ons hoop. Hij is degene die onze dromen kan waarmaken, hij is van andere planeet", aldus de middenvelder. "Hopelijk zal hij tegen het Nederlands elftal net zo belangrijk zijn als in de vorige wedstrijden. Wij vertrouwen hem, hij is onze gids."

"We proberen hem te ondersteunen, zodat hij kan doorgaan met presteren. Hij is een voorbeeld voor iedereen", vindt Mascherano, die maar niet uitgepraat over zijn ploeggenoot: "Hij brak de ban tegen Bosnië-Herzegovina en gaf ons leven. Hopelijk kan hij het afmaken op 13 juli, in het Maracaña-stadion", doelt de Argentijns international op de finale.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen