Barcelona dolblij met Suarez: "Brengt winnaarsmentaliteit"

12 juli 2014, 16:39

Bij FC Barcelona is men in de wolken met Luis Suarez. De aanvaller werd vrijdag voor ruim negentig miljoen euro overgenomen van Liverpool. De spits mag de komende maanden niet spelen door zijn schorsing, maar Barcelona gaat samen met de speler proberen de straf te reduceren. 

"Luis brengt ons zijn topkwaliteiten als voetballer, doelpunten en zijn winnaarsmentaliteit. We gaan hem en zijn familie helpen om zich zo snel mogelijk aan te passen", zegt voorzitter Josep Maria Bartomeu. Suarez mag de komende tijd niet spelen door de schorsing die hij kreeg na het bijten van Giorgio Chiellini. "Wij steunen het protest dat gemaakt is tegen deze sanctie door de voetbalbond van Uruguay", zegt Bartomeu. "Ik ben ervan overtuigd dat zijn oorspronkelijke straf teruggebracht gaat worden. Hij erkent zijn fout en wij gaan ervoor zorgen dat hij opnieuw kan integreren in de voetbalwereld."

Suarez is niet de enige versterking van Barcelona deze zomer. Ook Ivan Rakitic, Claudio Bravo en Marc-André ter Stegen komen de gelederen versterken. Volgens Bartomeu is de club echter nog niet uitgewinkeld. "We gaan nog een aantal aankopen doen, waarschijnlijk voor de verdediging. Na het WK zal de markt op gang komen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen