Nuytinck: "Ervaring nodig, zeker in Champions League"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 juli 2014 – Anderlecht sprak vorig seizoen van een overgangsjaar, maar de Belgische topclub veroverde toch de landstitel. Verschillende spelers vertrokken inmiddels echter uit Brussel en Bram Nuytinck hoopt dat zijn werkgever nog enkele ervaren krachten gaat halen.

Nuytinck: "Ervaring nodig, zeker in Champions League"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Nu spreken we niet van een overgangsjaar. Er zijn nog veel jongeren, maar het wordt anders. Onze trainer kan de ploeg goed neerzetten en weet wat hij wil. Dat is belangrijk. Hij zit er kort op, is duidelijk en praat met de spelers", aldus Nuytinck tegen Sporza. "Hij weet wat Anderlecht wil en hoe Anderlecht voetbalt. Maar er is wel ervaring nodig, zeker in de Champions League. We gaan veel wedstrijden spelen. Je hebt dus mannen nodig die weten hoe het moet."

"Ik heb vertrouwen in bestuur en coach. Bij de meeste clubs komen de transfers wat later op gang", weet Nuytinck. Toch wil de verdediger er direct staan met Anderlecht. "Wij willen ons meteen bewijzen. Vorig jaar hebben we op het juiste moment gepiekt, maar nu moeten we onmiddellijk scherp zijn. Zo krijgen we een goeie basis voor de rest van het seizoen."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd