Newcastle legt Fransman Cabella voor zes seizoenen vast

14 juli 2014, 17:21

Siem de Jong krijgt komend seizoen bij Newcastle United te maken met Rémy Cabella. De aanvallende middenvelder komt over van Montpellier en heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis voor zes seizoenen.

De 24-jarige Fransman kan zowel op het middenveld als in de aanvalslinie uit de voeten. Trainer Alan Pardew is in zijn nopjes met de transfer. "Rémy is een speler die al heel lang op onze radar stond", aldus de keuzeheer op de clubsite. "We zijn zeer blij dat hij ons komt versterken. Rémy is creatief en hij voegt samen met Siem iets toe aan onze aanval."

Cabella, die afgelopen seizoen veertien competitiegoals maakte in het shirt van Montpellier, is content met zijn overstap. "Ik wilde graag naar Engeland en daarom ben ik hier. Ik kijk er naar uit om in dit geweldige stadion te mogen spelen en zal alles geven voor deze club. Het is geweldig om speler van Newcastle te zijn."

Met de Franse nationale ploeg was Cabella actief op het WK in Brazilië, maar de middenvelder kwam niet één keer in actie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen