Liverpool heeft vleugelspeler Markovic binnen

15 juli 2014, 08:19

De komst van Lazar Markovic naar Liverpool is rond. De pas 20-jarige Serviër komt over van Benfica, dat volgens Engelse media een bedrag van rond de 25 miljoen euro voor de vleugelspeler ontvangt.

Markovic speelde slechts één jaar voor Benfica, de Portugese topclub nam de aanvaller een jaar geleden over van Partizan Belgrado. In Lissabon was Markovic in 26 duels goed voor vijf goals. Hij won met Benfica de landstitel, de nationale beker en de Taça de Liga, maar greep net naast winst in de Europa League. De finale tegen Sevilla miste Markovic wegens een schorsing, hij kreeg in de halve finale tegen Juventus een rode kaart terwijl hij op de bank zat. Hij kreeg deze kaart omdat hij het aan de stok kreeg met tegenstander Mirko Vucinic.

Markovic poseerde dinsdag bij Anfield Road al met fans van Liverpool en postte op Facebook een foto van zichzelf met het shirt van zijn nieuwe club. Hij is de vierde aanwinst van de club deze zomer, na Rickie Lambert, Adam Lallana en Emre Can. Daar tegenover staat het vertrek van Luis Suarez naar FC Barcelona.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen