'Eagle van het Jaar' Overgoor verlengt in Adelaarshorst

15 juli 2014, 09:10   Bijgewerkt: 15 juli 2014, 09:56

Na Deniz Türüç, die eerder deze week liet weten dat hij bij de club blijft, kiest ook Sjoerd Overgoor ervoor om Go Ahead Eagles trouw te blijven. De 25-jarige middenvelder heeft zijn doorlopende contract in de Adelaarshorst verlengd, tot de zomer van 2017. Dat meldt de ploeg uit Deventer op haar website.

"De grootste drijfveer om voor twee extra jaren bij te tekenen is dat ik hier belangrijk kan zijn. Het voelt ook zo dat de staf en de spelers op die manier naar me kijken en over me praten. Die waardering is heel belangrijk", zegt Overgoor, die afgelopen seizoen door fans van de club verkozen werd tot 'Eagle van het Jaar'. Die uitverkiezing maakt hem trots. "Go Ahead Eagles is een fantastische club en wordt niet voor niets geroemd om zijn supporters. Als juist die mensen mij dan uitkiezen als Eagle van het Jaar is dat wel heel erg mooi.

"Ik had me al behoorlijk gefocust op het volgend seizoen, maar nu kan ik me helemaal erop concentreren. Ik kan niet wachten op de eerste wedstrijd", zegt de middenvelder, die in 2012 overkwam van De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen