Markovic: "Verrassing dat Liverpool mij wilde hebben"

15 juli 2014, 21:31

Lazar Markovic had niet durven dromen van een transfer naar Liverpool. Toch tekende de 20-jarige Servische aanvaller dinsdag een meerjarig contract bij de Engelse topclub. Hij komt, voor naar verluidt 25 miljoen euro, over van Benfica.

"Het kwam als een verrassing dat Liverpool mij wilde hebben", zegt Markovic op de website van zijn nieuwe club. "Maar uiteraard was ik er wel blij mee en ben ik harder gaan werken, om bij zo'n geweldige club te kunnen tekenen. De Premier League is de sterkste competitie ter wereld, dus ik ben heel blij om hier te zijn. Het is ook super dat Liverpool zich heeft gekwalificeerd voor de Champions League. Hopelijk komen we ver, komend seizoen."

Liverpool greep afgelopen jaargang maar net naast de landstitel. Markovic. "Ik heb vorig seizoen alle wedstrijden van Liverpool gezien en ze hebben echt fantastisch gespeeld. Jammer dat ze geen kampioen zijn geworden. Hopelijk lukt dat dit jaar wel. Dat is ook mijn doel, honderd procent. Ik ben met Partizan Belgrado en Benfica al kampioen geworden, en met Liverpool wil ik hetzelfde doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen